Menu Button

The Melody Club Experience

THE CLUB BAR 

Ca 40 min innan

Alla bra band behöver ses innan spelning och snacka spellista, musikaliska motsättningar och få lite skön feeling i gruppen. Dessutom är det alltid minst en diva som kommer sent, det är sedan gammalt.

THE PEPTALK 

De första tio minuterna

Ni har en Stage Manager som går igenom allt ni behöver veta innan giget. Ibland slår rampfebern till så här kort innan spelning. Därför är det hög tid att ställa sig i ring, skåla och tjoa något i stil med “Play it fuckin' loud!”

THE MAKEOVER

Innan ni börjar

Nu börjar showen ta form. Är du en Svensson eller Swift? Vi har smink, peruker och scenkläder till hands för dig som söker en extra stjärntouch. Go, get your freak on!

THE BAND

Det tar en sekund att skåla

Vad är ni för akt? Ett klassiskt band, en stjärna med komp, en duo eller är allt ljus på sångdivan? Det går så klart att byta hur ni vill mellan låtarna. Men kom ihåg att ett extra hi-five alltid är rätt.

THE SHOW

Nästa en och en halv timme 

Scenen är din. Sjung och dansa som om ingen ser på. It’s time to shine!

THE ENCORE

Är spelningen över? 

Ibland räcker inte en timme och fyrtiofem minuter för den perfekta spelningen. Prata med er Stage Manager, det går att boka på extra tid på scen i mån av plats. Extranumret är säkrat!

THE AFTERPARTY

Spelning utan slut

En spelning tar inte slut när strålkastarna slocknar. Nu är det dags att fira, jubla, kramas och skåla för ett lyckat gig. Uppsamling i baren och sedan käka ihop. Var ska det här sluta?